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Für Ihre Suchanfrage bailly wurden folgende Artikel gefunden:
Chateau Haut Bailly - Pessac Leognan
Robert G. Wilmers, erfolgreicher US-Banker, übernahm gemeinsam mit seiner französischen Frau Elisabeth Wilmers 1998 das Gut von Daniel Sanders, einem Negociant in Barsac. Der Winemaker Gabriel Vialard jedoch blieb der gleiche - das ist auch gut so. Mit seiner Erfahrung und dem nötigen Geld von Wilmers ging es für das Château steil nach oben. Im Jahr 2000 wurde der komplette Keller renoviert und seit dem Jahr 2005 steigt die Qualität der Weine stetig an. 30 Hektar stehen unter Reben, 60% Cabernet Sauvignon, 34% Merlot, 3% Cabernet Franc und 3% Petit Verdot. Die Tropfen sind typisch Graves mit einem Terroirausdruck, so klar und eindeutig, wie es ihn nur dort gibt. Die Hälfte aller Fässer wird jährlich erneuert.

Allergene: Enthält Sulfite.

Alkoholgehalt: noch nicht bekannt

Verantwortlicher Lebensmittelunternehmer: Chateau Haut Bailly, 103 Avenue de Cadaujac, 33850 Léognan, Frankreich

Erzeuger/Abfüller: Chateau Haut Bailly, 103 Avenue de Cadaujac, 33850 Léognan, Frankreich

Weinname Jahrg. Größe Kisten Preis/Kiste
2017 0.750 l 6er 597,90 €
(132,87 €/l)
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2017 0.750 l 12er 1.188,00 €
(132,00 €/l)
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Sonderformate:
2017 0.375 l 12er 612,00 €
(136,00 €/l)
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  2017 0.375 l 24er 1.209,60 €
(134,40 €/l)
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2017 1.500 l 3er 605,10 €
(134,47 €/l)
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  2017 1.500 l 6er 1.203,00 €
(133,67 €/l)
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2017 3.000 l 1er 436,00 €
(145,33 €/l)
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2017 6.000 l 1er 847,00 €
(141,17 €/l)
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2017 12.000 l 1er 1.719,00 €
(143,25 €/l)
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2017 18.000 l 1er 2.596,00 €
(144,22 €/l)
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95 DECANTER: "This reminds me of 2001 more than most wines I´ve tasted, and perhaps it´s no surprise that a vintage that required a skilful touch and a belief in the power of elegance should do well at Haut-Bailly. It´s hugely pure and restrained, with great aromatics and extremely well placed bilberry, cassis and mulberry fruits. The tannins are fine and poised, set against cigar box with touches of charcoal and slate. They build through the palate, but remain slightly austere on the finish, with a bounce to them that suggests they are going to age beautifully. They kept the vineyard team for three weeks in July, because the vines kept throwing out green shoots after the June rains. Harvested 13-29 September, the vines were around two weeks ahead all the way through the season. The yield was 28hl/ha overall, but only 2hl/ha on the frosted parts, compared to 40hl/ha for the unaffected areas, 50% of production going into the grand vin. Malo was finished by the end of November, but the vats are still separated and there will be final blend in May 2018 (which is what they always do). 4% of Cabernet Franc finishes the blend given below."

18 VINUM: "Die absolute Klasse auch in diesem Jahr, vollmundig und sehr dicht, aber auch elegant und besonders raffiniert, mit klasse Tannin, von
grosser Länge. Superb."

18 WEINWISSER: "60?% Cabernet Sauvignon, 32?% Merlot, 4?% Cabernet Franc und 4?% Petit Verdot. 28?hl/ha. Granatrubin mit violettem Rand. Im Duft feiner Auftakt mit rotbeerigen Konturen, im zweiten Ansatz Brombeerstrauch, fleischige Noten und tabakige Würze. Am eleganten Gaumen mit feinspröder Textur, die Muskeln sind präsent und stützend. Reifes Tannin und weiche Säure. Im Finale rote Johannisbeeren, entspricht dem Jahrgang, back to Classic. Ein beruhigender Haut-Bailly mit genialer Aromenausbildung! Die Lese wurde im Eiltempo von drei Wochen eingeholt (13.- 29. September). 18/20 2024 – 2045"

17,5 JANCIS ROBINSON: "50% new oak. 60% Cabernet Sauvignon, 32% Merlot, 4% each Merlot and Cabernet Franc. Harvested 13–29 September. pH 3.74 (almost the same as in 2016). Very dark with purple rim. Oozes elegance on the nose, subtle dark fruit, nicely dusty/mineral and a touch of graphite and a slight and attractive herbaceous note. More fragrant with air. Texture is fine like layers of paper, tannins are dry and refined. Lightness of touch but really persistent. Juicy, gentle. Very lovely, the graphite elegance, freshness and fruit go on to the end. (JH)"

94-96 THE WINEADVOCATE: "The 2017 Haut-Bailly is composed of 60% Cabernet Sauvignon, 32% Merlot, 4% Cabernet Franc and 4% Petit Verdot. Very deep garnet-purple colored, it has a wonderfully spicy nose of cinnamon stick, cloves, anise and fenugreek with core of roses, warm blueberries, black forest cake and black raspberries plus hints of underbrush and iron ore. Medium to full-bodied with firm, ripe, grainy tannins, it has oodles of freshness and great finesse, continuing bright and energetic on the long, minerally finish."

94-95 JAMES SUCKLING: "A firm and silky red with a medium to full body, a solid center palate and a long and integrated finish. Very fine, polished and refined. Creamy tannins. Hints of bitter orange."

94-96 WINE ENTHUSIAST: "Barrel Sample. Bold and dense, this wine is packed with tannins, ripe berry flavors and intense black fruit notes. Impressive, it is showing richness now and a fine future. Rich tannins and a firm dry core will allow the wine to age well."

93-96 ANTONIO GALLONI: "The 2017 Haut-Bailly is an understated beauty. Nothing in particular stands out rather it is the wine´s balance that impresses most. All the classic Haut-Bailly signatures come through in a mid-weight, super-finessed wine that hits all the right notes. Dark red and blue stone fruits, graphite, smoke, licorice and incense are all laced into the super-expressive finish. The 2017 emerges from the estate´s central, most historic parcels, as those vineyards were not affected by the April frost that took with it 30% of the production."

92-95 JEB DUNNUCK: "The Grand Vin 2017 Château Haut Bailly is a beauty. This estate benefited from being one of the highest in the Pessac-Léognan region and escaped too much damage from the April frosts. As always, the wine has a more elegant, feminine style in its perfumed floral, cassis, and black raspberry aromas and flavors. With medium to full-bodied richness, a tight, vibrant texture, ripe tannin, and a great finish, it’s one of the most ethereal, elegant wines in the vintage."
La Parde de Haut Bailly - Pessac Leognan
Robert G. Wilmers, erfolgreicher US-Banker, übernahm gemeinsam mit seiner französischen Frau Elisabeth Wilmers 1998 das Gut von Daniel Sanders, einem Negociant in Barsac. Der Winemaker Gabriel Vialard jedoch blieb der gleiche - das ist auch gut so. Mit seiner Erfahrung und dem nötigen Geld von Wilmers ging es für das Château steil nach oben. Im Jahr 2000 wurde der komplette Keller renoviert und seit dem Jahr 2005 steigt die Qualität der Weine stetig an. 30 Hektar stehen unter Reben, 60% Cabernet Sauvignon, 34% Merlot, 3% Cabernet Franc und 3% Petit Verdot. Die Tropfen sind typisch Graves mit einem Terroirausdruck, so klar und eindeutig, wie es ihn nur dort gibt. Die Hälfte aller Fässer wird jährlich erneuert.

Allergene: Enthält Sulfite.

Alkoholgehalt: noch nicht bekannt

Verantwortlicher Lebensmittelunternehmer: Chateau Haut Bailly, 103 Avenue de Cadaujac, 33850 Léognan, Frankreich

Erzeuger/Abfüller: Chateau Haut Bailly, 103 Avenue de Cadaujac, 33850 Léognan, Frankreich

Weinname Jahrg. Größe Kisten Preis/Kiste
2017 0.750 l 6er 168,90 €
(37,53 €/l)
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2017 0.750 l 12er 330,00 €
(36,67 €/l)
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92-94 WINE ENTHUSIAST: "Barrel Sample. Spice and wood flavors are dominant in this wine at this stage although the fragrant fruit also shines through. It has fine juicy blackberry notes and softly integrated tannins. In the end, it is all about the great fruitiness."

91 DECANTER: "Charming and elegant, the rich blueberry fruit has good density, even if its not particularly generous. The tannins close the fruit down but have life and definition in them, and this will soften and open within four to five years. There was 30% frost in the vineyard, but no second generation fruit was used - in fact, they didn´t even have any. The blend has a little more Merlot than usual. 30% of production was used for La Parde, and around 20% for the estate´s third wine."

90-91 JAMES SUCKLING: "Currant and light herb character underlines the medium body and firm tannins here. Bright and pretty."

2017 Chateau Fonplegade
2017 Chateau Fonplegade
2017 Vieux Chateau Certan
2017 Vieux Chateau Certan
2017 Chateau Malescot St. Exupery
2017 Chateau Malescot St. Exupery
2017 Chateau Ausone
2017 Chateau Ausone
2017 Chateau Mouton Rothschild
2017 Chateau Mouton Rothschild
2017 Chateau Calon Segur
2017 Chateau Calon Segur
2017 Chateau Cos d´Estournel
2017 Chateau Cos d´Estournel
2017 Chateau Rocheyron
2017 Chateau Rocheyron
2017 Chateau Issan
2017 Chateau Issan
2017 Chateau Pontet Canet
2017 Chateau Pontet Canet
2017 Chateau Pichon Lalande
2017 Chateau Pichon Lalande
2017 Chateau Figeac
2017 Chateau Figeac
2017 Chateau la Conseillante
2017 Chateau la Conseillante
2017 Chateau D`Armailhac
2017 Chateau D`Armailhac
2017 Domaine de Chevalier
2017 Domaine de Chevalier
2017 Chateau Lynch Bages
2017 Chateau Lynch Bages
2017 Cap de Faugeres
2017 Cap de Faugeres
2017 Chateau Clinet
2017 Chateau Clinet
2017 Chateau Pape Clement
2017 Chateau Pape Clement
2017 Chateau Valandraud
2017 Chateau Valandraud
2017 Chateau Palmer
2017 Chateau Palmer
2017 Chateau Tour Saint Christophe
2017 Chateau Tour Saint Christophe
Generationswechsel im Hause Rothschild
Generationswechsel im Hause Rothschild
Pressemiteilung Chateau Canon
Verkauf von Clos La Madeleine und Chateau Magna La Gaffeliere
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Pressemitteilung von Chateau Troplong Mondot
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Verkauf von Chateau Berliquet
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Verkauf von Chateau Phelan Segur
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Château Troplong Mondot wird zu Höchstpreis verkauft
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UNGER WEINE im HIGH LIFE Magazin
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50th anniversary tasting MONDAVI - UNGER WEINE
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GQ LUXURY MAGAZIN
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UNGER WEINE - DER KELLER
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Unger Weine KG Aschauer Str. 3-5 83112 Frasdorf Deutschland
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