Subskription Bordeaux
BORDEAUX SUBSKRIPTION
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Chateau Beychevelle - Saint Julien
Als eines der schönsten Chateau in ganz Bordeaux bietet Beychevelle nicht nur in dieser Hinsicht Superlative. Haben sie schon einmal das Etikett genauer betrachtet? Das vorbeisegelnde Schiff hat seine Segel auf Halbmast. Jedes vorbeisegelnde Schiff mußte dies als Ehrerbietung dem Besitzer gegenüber tun, so besagt es zumindest die Legende. Aber nicht nur das ist ein Superlativ. Mit 250 Hektar, nicht alle unter Reben, zählt Beychevelle zu den Großen des Bordelais. Die Rebflächen bestehen zu 60% aus Cabernet Sauvignon, zu 28% aus Merlot, zu 8% aus Cabernet Franc und zu 4% aus Petit Verdot. Mit dem Einsatz von nur 60% neuem Holz ist Beychevelle eher auf der traditionellen Seite bezüglich des Ausbaus. Die Weine von Beychevelle gefallen durch frühere Trinkbarkeit und Zugänglichkeit. Trotzdem besitzen sie ein sehr gutes Alterungspotential. Was Beychevelle jedoch auszeichnet, ist die überaus faire Preispolitik. Ein Beychevelle kostet in Subskription weniger als der Zweitwein eines Premiers und auch reifere Weine sind deutlich günstiger als vergleichbare Qualitäten zu erstehen. Werfen Sie einmal ein Auge darauf, unter den großen Namen im Medoc bietet Beychevelle das wahrscheinlich beste Preis-/Leistungs-Verhältnis. Versäumen Sie es auch nicht, sich einmal die Gärten von Beychevelle anzusehen. Das Gut liegt direkt auf der Route in Richtung Pauillac. Es gibt wenige Güter in ganz Bordeaux, die über so schöne Blumengärten verfügen.

Allergene: Enthält Sulfite.

Alkoholgehalt: noch nicht bekannt

Verantwortlicher Lebensmittelunternehmer: Chateau Beychevelle, 33250 Saint-Julien-Beychevelle, Frankreich

Erzeuger/Abfüller: Chateau Beychevelle, 33250 Saint-Julien-Beychevelle, Frankreich

Weinname Jahrg. Größe Kisten Preis/Kiste
2018 0.750 l 6er 501,90 €
(111,53 €/l)
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2018 0.750 l 12er 996,00 €
(110,67 €/l)
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Sonderformate:
2018 0.375 l 12er 516,00 €
(114,67 €/l)
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  2018 0.375 l 24er 1.017,60 €
(113,07 €/l)
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2018 1.500 l 3er 509,10 €
(113,13 €/l)
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  2018 1.500 l 6er 1.011,00 €
(112,33 €/l)
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2018 3.000 l 1er 372,00 €
(124,00 €/l)
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2018 6.000 l 1er 719,00 €
(119,83 €/l)
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2018 12.000 l 1er 1.463,00 €
(121,92 €/l)
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2018 18.000 l 1er 2.212,00 €
(122,89 €/l)
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Ein absoluter Klassiker. Mit 83 Euro vielleicht nicht ganz günstig, aber angesichts der herausragenden Qualität des Jahrganges und der extrem guten Bewertungen eine sichere Bank. Mit einem Beychevelle verlieren Sie definitiv in keinem Jahrgang Geld.

94-96+ THE WINEADVOCATE: "The deep garnet-purple colored 2018 Beychevelle wafts sensuously from the glass with fragrant Black Forest cake, potpourri, star anise and black tea scents over a core of black raspberries, warm blackcurrants and kirsch with touches of fallen leaves and lavender. Full-bodied and packed with fragrant red and black fruit layers, it has a firm, velvety texture and fantastic freshness lifting the very long, perfumed finish. Beautiful! Anticipated time in barrel is 18 months, 60% new and 40% second fill. The tentative blend is 50% Cabernet Sauvignon, 41% Merlot, 6% Petit Verdot and 3% Cabernet Franc."

95 FALSTAFF: "Dunkles Rubingranat, violette Reflexe, zarte Randaufhellung. Mit kandierten Veilchen unterlegtes schwarzes Waldbeerkonfit, feines Cassis, attraktive Nase. Komplex, saftig, extraktsüß, reife Tannine, mineralisch und elegant, reife Herzkirschen im Abgang, verfügt über Länge und Frische."

18 WEINWISSER: "Undurchsichtiges Purpur mit schwarzer Mitte. Konzentriertes Bouquet mit Wildkirschen und viel Cassis, dahinter Heidelbeeren und Lakritze. Am kräftigen Gaumen mit mineralischem Extrakt. Im gebündelten Finale mit Pflaumenhaut, Holunderessenz und dunklen Edelhölzern. Es fehlt hier etwas die Spannung, aber perfekt vinifiziert."

94-97 WINESPECTATOR: "Ripe and concentrated, but very sleek, with a remarkably pure beam of cassis and plum reduction flavors. Sweet spice, violet and apple wood notes are thoroughly embedded throughout. Polished and very long.—J.M."

94-96 WINE ENTHUSIAST: "This is a smooth textured, ripe wine that is packed with a black fruit flavor and bold tannins. With its well-integrated structure and density of fruit flavors, it is surely meant for the cellar."

94 DECANTER: "This is a dark, deep colour that perfectly reflects the rich blackberry and bilberry fruits on the nose. I really have noticed that Beychevelle has raised its game over the last few vintages and it´s maintaining that step-up here. The 2018 is built to age, and will do so with very little trouble. It has violet edging, a good ripe tannic structure and is full of life. It´s rounded in terms of mouthfeel, smoothed out but not knocked off balance by the alcohol. It may be approachable earlier than usual perhaps, but with class, ambition and St-Julien signature. A yield of 55hl/ha, with 50% of production going into the grand vin. 60% new oak."

93-94 JAMES SUCKLING: "This is concentrated with a solid core of fruit, yet it’s energetic and driven with plenty of pretty and forceful tannins. Dusty texture. Persistent finish."

93-96 ANTONIO GALLONI: "The 2018 Beychevelle is an exceptional, utterly vivid wine. Deep and beautifully layered in the glass, the 2018 has so much to offer. Super-ripe black cherry, crème de cassis, licorice, new oak and chocolate infuse this unctuous, spectacularly ripe Saint-Julien. Beychevelle is exotic, flamboyant and full-throttle, not to mention absolutely stunning. The high presence of Merlot in the blend gives Beychevelle much of its sensuality. What a wine! The 2018 is 50% Merlot, 41% Cabernet Sauvignon, 6% Petit Verdot and 3% Cabernet Franc. Tasted three times."

96-98 THE WINE CELLAR INSIDER: "Packed and stacked with black fruit, flowers, thyme, earth, espresso, tobacco, herbs, freshness and density, this is a knockout! The wine is opaque in color with palate staining intensity. The fruit shows a beautiful combination of elegance, concentration, purity and staying power with a finish that does not quit. Made from blending 50% Cabernet Sauvignon, 41% Merlot, 6% Petit Verdot and 3% Cabernet Franc and reaching 14.5% alcohol with a pH of 3.71, the harvest took place September 21 to October 16. 50% of the harvest was placed into the Grand Vin."

95-97+ JEB DUNNUCK: "Showing beautifully both times I was able to taste it, the 2018 Château Beychevelle checks in as a blend of 50% Merlot, 41% Cabernet Sauvignon, 6% Petit Verdot, and the rest Cabernet Franc that´s aging in 60% new French oak. This ultra-pure, refined, gorgeously layered Beychevelle offers terrific notes of black cherries, blackberries, cassis, violets, and damp earth. Deep, concentrated, and layered on the palate, it has a thrilling sense of purity and elegance as well as building structure. This is the third vintage vinified in the new cellar, and the 2018 represents a selection of 50% of the total production. It hit 14.5% alcohol with a healthy pH of 3.74 and a massive IPT of 81. Hats off to director Romain Ducolomb for another brilliant wine that I suspect will surpass both the 2015 and 2016! "


nur noch 2 Wochen... - CHATEAU LA GAFFELIERE
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UNGER WEINE im HIGH LIFE Magazin
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UNGER WEINE - DER KELLER
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Unger Weine KG Aschauer Str. 3-5 83112 Frasdorf Deutschland
www.ungerweine.de Tel.: +49-8052-95138-0 Fax: +49-8052-95138-28 info@ungerweine.de